Hela bröllopshelgen
Vår största önskan är att få dela denna helg med de personer som betyder allra mest för oss. Låt oss göra bröllopet oförglömligt tillsammans på Mas El Mariner!
Tapas på vingård (valfritt)
11:45-14:00 TORSDAG 3:E JULI (VALFRITT)
Många av er bröllopsgäster har bokat den rekommenderade Norwegian-flighten 06:40 torsdagen 3:e juli (ankomst Barcelona 10:05).
För att säkerställa en optimal logistisk och gastronomisk upplevelse på er resa mot Sant Pau de Segúries, har bröllopsparet förbokat en vin- & tapaslunch för alla som önskar en sömlös upplevelse mellan flygplats och bröllopsweekend.
Avstånd från Barcelona flygplats: 55 min (dvs ankomst ca 11:45 inkl. upphämtning av bagage och hyrbil)
Plats: Celler Abadal
Google Maps: https://maps.app.goo.gl/RRy6pXSPumjpf8kr7
Avstånd till Sant Pau de Segúries: 1 h 5 min (lämplig avresa från vingård ca 14:00)
Givetvis har brudparet både provsmakat tapasmenyn och gårdens viner; och kan varmt rekommendera både dryck, chark, ost, oliver och annat smått, gott och spanskt. Fotot är från brudparets egen provsmakning i mars 2025.Obs - detta besök är inte inkluderat kostnadsfritt i bröllopet och betalas på plats av gästerna själva. Nathalie & Johannes är sannolikt inte på plats p.g.a. att de är upptagna med förberedelserna inför allas ankomster.
Vi har 20 reserverade platser till vingårdslunchen. Om man avser komma måste man fylla i nedanstående Google-form så att vi kan meddela exakt antal till Vingården. Fyll gärna in snarast möjligt för smidigast planering:
Intressaanmälan för vingårdslunch: https://forms.gle/FthNKYM3du98MWBB9
Incheckning
15:00 torsdag 3:e juli
Alla gäster kommer resa in från utanför Spanien. Rekommenderad flygplats är Barcelona, och därifrån är det cirka 1 timme och 40 min bilresa till Sant Pau de Segúries. Incheckning i våra bergsvillor från kl 15:00. Parkering vid boendet.
OBS! Om du önskar vara del av det organiserade boendet är det mycket viktigt att O.S.A. i tid, senast 31 januari (kostnad 2100 kr/person totalt för 3 nätter inkl frukost).
OBS #2! Tänk på att ingen har tillgång till några faciliteter förrän kl 15. Med fördel avnjuter man alltså en god långlunch någonstans på vägen, och transporterar sig därefter till Sant Pau de Segúries så att man är på plats strax efter 15.
Paella & sangria night
18:00-22:00 torsdag 3:e juli
I ett av bergshusen bjuder vi kvällen innan bröllopet in till Paella & Sangría night - det spanskaste av det spanska som finns. Detta är ett utsökt tillfälle att bekanta dig med de andra bröllopsgästerna under avslappande former.
Kvällens lekledare har flera utmanande tävlingar i rockärmen, där fina priser står på spel.
Klädkod: Somrigt (rekommenderat sommarklänning för damer; linneskjorta & chinos eller kostymbyxor för herrar)
Utforska närområdet
fredag 4:e juli
Under dagen finns tid att upptäcka Sant Pau de Segúries med närområde.
Den äventyrslystne kanske vill ta en hajk längsmed de gamla romerska vägarna Vía Romana del Capsacosta, som en gång i tiden sammankopplade Pyrenéerna med Romarriket.
Den kulturelle kanske vill ta del av arkitekturen, gatulivet och dricka ett glas vin i den medeltida grannbyn Camprodon, endast 11 min bilfärd från Sant Pau de Segúries.
Önskar man istället tillbringa dagen relaxandes vid boendet går det förstås också bra.
Lunch ordnar du själv under denna dag.
Vigsel
14:45-16:00 fredag 4:e juli
Vi samlas klockan 14:45 i trädgården utanför Mas El Mariner för att komma i högtidsstämning och invänta brudparet med följe. Vigseln startar kl 15:15.
Vi har beställt vackert väder men om det mot förmodan skulle regna så finns en plan B.
Klädkod: Sommarkavaj, gärna med inslag av lavendel. Se infosidan för mer detaljer.
Brudskål & snittar
16:00-18:00 fredag 4:e juli
Efter vigslen skålar vi för brudparet i spansk cava och avnjuter lokala snittar i alla dess former, både varma och kalla sådana.
Redan i första versionen av Johannes och Nathalies bröllopsplanering fanns tankar om en Jamón Iberico-station. Så givetvis finns en sådan plats så att alla bröllopsgäster får prova på detta.
Bröllopsmiddag
18:00-22:00 fredag 4:e juli
Vid 18-tiden sätter vi oss till bords i Mas El Mariners festsal, där vi välkomnas av kvällens Toastmaster. Här vankas en härlig 3-rättersmeny från lokala råvaror ackompanjerade med spanska viner.
Vi har provätit maten och garanterar att det kommer att bli gott. Det kommer förstås att finnas alternativ för dem som inte äter kött, anges i O.S.A.
Vi är supertacksamma för alla som bidrar till att förgylla middagen med olika former av underhållning. Ett trevligt tal, en sång, en dikt eller varför inte en liten video? Anmäl dig själv eller i grupp till Toastmaster Edlund (via marcusedlund@outlook.com), så skapar vi tillsammans en både fin och fartfylld middag som vi sent ska glömma.
Fest
22:00-02:00 fredag 4:e juli
Nu vankas det Hendrick's Gin Tonic och annat gott och blandat i baren - och dansgolvet börjar ta form. Vi räknar med att ingen går och lägger sig tidigt denna kväll och hoppas få se många fina danssteg på dansgolvet. Nathalie drömmer om en riktigt lång Conga line.
Vi har bokat öppen fri bar på detta ställe, så passa på.
Pork BBQ dinner
18:00 lördag 5:e juli
Johannes & Nathalie hade redan i version 1 av bröllopsplaneringen en idé om att denna bröllopshelg få bjuda gästerna på helgrillad gris - på klassiskt spanskt vis.
Vad skulle passa bättre än att denna får tillagas över en kolbädd hela dagen under poolpartyt - och serveras till middag när alla är hungriga efter en dag i solen?